Sist oppdatert: 17.08.2004 Antall titler: 7114

Noter og CDer

Velkommen til Musikkverkstedets nett-butikk:
Vi kan nå tilby direkte bestilling av noter og CD over web.
"Bla gjennom" innholdet Casino ved å velge kategori til venstre, eller søk på komponist og/eller Mobilbet instrument (evt. solist/dirigent/ensemble for CD) ved å klikke på søkemotoren øverst til høyre.
Det du ikke finner i vår base kan du enkelt bestille ved å klikke på "spesial-bestilling". Abonner på våre nyhetsbrev og få gode tilbud via e-post.

Nyheter fra Bärenreiter:
Klikk på denne linken for å se de nyeste utgivelsene fra Bärenreiter - både nye mobilbet bonus får du så fort du har registrert urtext-utgaver av klassiske verker for forskjellige instrumenter og nyere musikk.
Bärenreiter


Musikkverkstedet og Norvegemus samarbeider!:
Fra 5. oktober 2000 har Musikkverkstedet og Norvegemus
(Ove Schjelderup) inngått et samarbeid med felles adresse og telefon-nummer. Norvegemus er for mange av Musikkverkstedets kunder kjent som formidler av leiemateriale til orkesterverker, og vi håper at vi med vår ekspertise på nært beslektede områder skal utvikle et enda bedre totaltilbud til våre kunder.


 

Nyheter


24.03.2003 CoachMe:
Et enestående redskap i innøvingsprosessen for studenter og profesjonelle sangere!
Ideen ble unnfanget av sanglærere og repetitører med mange års erfaring med sangere, og målsettingen var å lage et hjelpemiddel til innlæring av arier og operapartier.
På CoachMe-CDene finner man hjelp til forståelse og uttale av tekst, innlæring av selve notebildet med et forenklet klaverakkompagnement og gjennomgang av hele verket med fullt akkompagnement på klaver.
Formålet er ikke å erstatte en repetitør, men å gi hjelp til innstuderingen slik at man kan være best mulig forberedt til det første møtet med repetitør/dirigent.
Svært nyttig f.eks. i forberedelse av prøvesang - de færreste har ubegrenset tilgang til egen repetitør!
Se utvalg i CDer her